Ga naar de inhoud
zondag 22 januari, 2023

Poetry Per Tutti in het Forum

Propvolle Poëzieweek in Groningen

Vandaag is de Poëzieweek van start gegaan. Na twee jaar corona is het programma weer terug op het oude niveau. Tot en met 1 februari vinden er overal in Stad en provincie optredens, workshops en open podia plaats. Miriam Van hee en Hester Knibbe, de makers van het Poëzieweekgeschenk zullen ook in Groningen optreden. Vrijdag 27 januari zijn ze te gast bij Poetry Per Tutti in het Forum.

Naast Knibbe en Van hee dragen ook  Babeth Fonchie Fotchind, Daniëlle Zawadi, Cissy Joan en Rob van Essen poëzie voor. Zanger en cabaretier André Manuel zal enkele liederen ten gehore brengen. De entree bedraagt €15,- (er is korting voor studenten en bibliotheekleden) en de avond begint om 20.00 uur.

Het poëziegeschenk krijg je in de boekhandel bij aankoop van poëzie. Naast Poetry Per Tutti zijn er ook talloze andere optredens te bezoeken. Van het open podium Dichter in de Kas en en de uitreiking van de Remco Ekkers Poëzieprijs tot Let’s Get Lyrical in het Grand Theatre. Het gehele programma presenteren we overzichtelijk op onze website.

Foto: Miriam Van hee | Lieve-Blancquaert

Poetry Per Tutti in het Forum