Ga naar de inhoud

Poetry Processing Party & Afterparty

Zaterdagavond

De Loods | Neutronstraat 3 | Groningen

za, 13 jul. - 20.00


Dit programma van NOORDWOORD en The Stage on Tour laat zowel poëzie en muziek als publiek en makers samensmelten.

Tijdens Poetry Processing Party staan twee dingen centraal: in gesprek gaan met je medemens en het vieren van de poëzie! Het wordt een feestelijke avond met muzikale poëzie, muziek vol poëzie, waar spoken word uitgesproken wordt.

The Stage on tour presenteert met trots hun artiesten Milouska Meulens, Y.M.P,  Zaïre Krieger en Shishani. Zij vullen de avond met gedurfd werk en hun visie op polariserende thema’s. Hun centrale vraag aan jou is: “Zou je nog steeds met me door een deur kunnen als je wist hoe ik echt dacht?”

De Groningse hiphopgroep Plastic Psyche moedigt met hun performance vol tekst, video en muziek aan om je kwetsbaar op te stellen en te vertellen hoe het echt met je gaat.

Tot slot haakt Relate Radio aan. Dit radiostation is gericht op gemeenschap en samen mooie momenten maken; met focus op muziek uit de niche en verhalen uit lokale gemeenschappen. Eerst presenteren Milenco & Kos het programma Solitary Listeners & Music to Keep Them Company in samenwerking met dichters van buiten hun eigen bubbel. DJ’s Coco Coquelicot en Geert Jan brengen daarna de nacht muzikaal tot een einde met tekstuele housemuziek.

Voor deze avond geldt een toegangsprijs:

  • Regulier: € 15,00
  • Scholier/student/CJP: € 6,00
  • Stadjerspas: € 2,50
KOOP EEN TICKET

Dit programma is onderdeel van het poëziefestival Dichters in de Prinsentuin op 12, 13 en 14 juli 2024 in de Prinsentuin (e.o.) van Groningen. Bekijk hier wat er nog meer op het programma staat.

Poetry Processing Party & Afterparty