Ga naar de inhoud
Talent­programma

Talent­programma

Wil jij professioneel schrijver worden? Dan helpt NOORDWOORD je graag vooruit. Met ons Talentprogramma werk je gericht verder aan je schrijfambities.

Er zijn veel mensen die van schrijven hun beroep willen maken. Daar is meer voor nodig dan goed kunnen schrijven. Als je professioneel schrijver wil worden, moet je niet alleen je schrijven ontwikkelen, maar bijvoorbeeld ook je zakelijke vaardigheden. Daarom gaan we in dit programma ook aan de slag met vragen als: Hoe werkt het ondernemerschap, hoe zit het met de belasting, wat vraag je voor een opdracht?

Er is ook ruimte voor persoonlijke begeleiding en het delen van ervaringen met de andere talenten. Alle onderdelen van ons Talentprogramma vind je in het menu. De huidige deelnemers aan het Talentprogramma presenteren zich hier.

Voor wie?

Het NOORDWOORD Talentprogramma staat open voor iedereen die professioneel schrijver wil worden en in Noord-Nederland woont. Aan vaste selectiecriteria doen we niet, omdat bij ieder individu het talent zich anders manifesteert. Het is vooral belangrijk dat je al actief bent als beginnend schrijver en dat daar ook duidelijk talent in te herkennen is.

Is dit het geval? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.