Ga naar de inhoud

Dichter in de kas


Wijkdichter de Hoogte/ Korrewegwijk

Het Groenhuis

Madoerastraat 20, Groningen

0,-


do, 26 jan. - 15.00


Het thema van de landelijke Poëzieweek 2023 is VRIENDSCHAP. Omdat de natuur misschien wel onze grootste vriend is, organiseert het GroenHuis een Open Podium voor dichters in de kas met aansluitend een groene activiteit.

Kom luisteren naar de mooiste gedichten met een kop koffie erbij en een warm dekentje. Na het Open Podium gaan we aan de slag om de vogels in de wijk blij te maken met een zelfgemaakte pindaketting voor in de tuin of op het balkon. Leuk om zelf op te hangen of om aan een vriend te geven!

Dichter in de kas is een initiatief van Wijkdichter van De Hoogte/Korrewegwijk en Noordwoord-talent Willemijn van de Walle in samenwerking met het Groenhuis. Het GroenHuis is de wijkwerkplek in de Korrewegwijk en De Hoogte, waar alles draait om groen en doen. Er is een kringloopwinkel, een werkplaats en een ontmoetingsplek voor mensen uit de wijk. Dichter in de kas wordt mede mogelijk gemaakt door Vrijdag in de Buurt.

Aanmelden voor het Open Podium kan door te mailen, appen of bellen met Wijkdichter Willemijn van de Walle: willemijnvandewalle@gmail.com of 06-20558233 

Voor vragen over het GroenHuis neem je contact op met Hendrieke Ritsema: h.ritsema@werkpro.nl of 06-1168900