Ga naar de inhoud
Terug naar het begin

Poëzie tussen de wierden

Onderweg van Bierum naar Wirdum, van Marsum naar Loppersum of Holwierde naar Opwierde kun je ter afwisseling van prachtige muziek, dans en theater ook even naar een gedicht luisteren. Je kan door de hele provincie Groningen bij verschillende fietsknooppunten poëzie afspelen; zo ook in het festivalgebied van Terug naar het Begin. Hiervoor kun je in de app store de app VERS downloaden op je smartphone. Bij verschillende fietsknooppunten ontsluit zich dan een gedicht als je op het knooppunt staat. Je kunt het gedicht lezen én beluisteren of het voor thuis bewaren.

Terug naar het begin

Hier vind je gedichten

In Appingedam vind je meerdere gedichten. Bij knooppunt 79, 77 en 66.

Verder kun je gedichten beluisteren bij knooppunt 20 in Bieren, 6 in ‘t Zandt, 14 in Godlinze, 25 in Holwierde, 85 in Uitwierde, 98 in Krewerd en 2 in Zeerijp.

Behalve in het festivalgebied van Terug naar het Begin kun je door de hele provincie, het gehele jaar door, bij meer dan 400 fietsknooppunten genieten van poëzie.

Terug naar het begin

Hoe werkt het?

De app VERS is te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. De app functioneert het best als je smartphone niet ouder is dan vijf jaar. Instructies voor het downloaden, installeren en gebruiken van de app vind je hierOp deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

MEER INFORMATIE