Ga naar de inhoud

Pascal Gorter

In films of boeken worden actuele thema’s die spelen in de maatschappij vaak aangehaald, maar er wordt bijna niets mee gedaan. Dat vindt Pascal Gorter, schrijver, tekenaar en uitgever van prentenboeken en stripverhalen, jammer. Door zelf te schrijven en te tekenen hoopt hij zijn lezers iets te leren.

Werk van Pascal Gorter

Drieflaand: geïnspireerd door de Groningse aardbevingen

Een nuchtere boer zakt met zijn huis door de grond en komt in een fantasiewereld terecht met grappige dwergen en een gierige reus. Het prentenboek is perfect om met je kind over dit onderwerp te praten en heeft 22 pagina’s die vol staan met gedetailleerde illustraties.

Ziek: Over corona en andere virussen

Dit prentenboek is een fantastische manier om je kind(eren) te helpen begrijpen wat virussen zijn en hoe ze werken, inclusief het actuele onderwerp van corona. Het is al veel gebruikt op scholen vanwege de relevantie en duidelijke uitleg.

The Medieval Knight: The Sexting Game

Ontdek de kracht van Joris in deze onverwachte en spannende stripverhaal over pesten en sexting. Na het delen van een naaktfoto wordt Joris gepest op school en gooit hij boos een boek weg. Maar dan gebeurt er iets onverwachts – hij vindt zichzelf plotseling terug in een middeleeuws kasteel. Het stripverhaal is gratis te lezen via zijn website.

Contact

E-mail: pascalgorter@pgstudio.nl
Facebook: pascalgorterstudio / pascalgortercomics
Instagram: pascalgorterstudio
Website: www.pgstudio.nl
Missie: www.pgstudio.nl/over-pascal

 

While their husbands went to war, women gave birth and ruled the land. This has been the way since men could walk and explore.

 

Pascal Gorter