Ga naar de inhoud
vrijdag 14 oktober, 2022

Vijfde editie Woordtalenten

Het proza en poëzie-evenement van Midden-Groningen

23 namen staan er op het affiche van Woordtalenten. Het grote proza en poëzie-evenement van Midden Groningen vindt vrijdagavond 28 oktober plaats in Hotel Faber te Hoogezand. Woordtalenten is gratis toegankelijk en trok de voorgaande jaren een volle zaal. Tickets zijn nu te bestellen via info@woordtalentenmiddengroningen.nl.

Taalliefhebbers halen al sinds 2017 hun hart op tijdens Woordtalenten, hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen. Laagdrempelig voordragen uit eigen werk in de sfeervolle omgeving van Hotel Faber, verbindt schrijvers en dichters met een enthousiast publiek. De deelnemers vormen een mooie mix van jong en oud talent, amateurs en professionals. De 23 schrijvers en dichters komen allen uit de regio. Erwin de Vries, natuurlijk vooral bekend als Groningse zanger, is ook een fantastische dichtkunstenaar. Speciaal ter ere van vijf jaar Woordtalenten draagt hij deze avond voor uit eigen werk.

Op het programma staan optredens van: Bianca Kleijwegt, Edo Staal, Ruurd van der Weij, Nico Torrenga, Gerardo Insua Teijeiro, Tineke Boersema, Joyce Bodewes, Albert Greven, Jessica Kersaan, Remda Spoelstra, Monique de Greef, Anke de Klerk, Inge Stuut, Chantal Ramaker, Trijny Puister-Wolf, Ingeborg Nienhuis, Alfred van Hall, Refia Doevendans, Eddy Wullink, Paula Laning, Romano Liu, Ineke Blaauw-de Meij en Erwin de Vries.

Passende muziek van zanger Krzysztof Groen omlijst de bijdragen. De presentatie is in handen van Eltje Doddema. Dichter Gerard Rozeboom is initiatiefnemer en organisator van Woordtalenten.

Vijfde editie Woordtalenten