Ga naar de inhoud
dinsdag 27 september, 2022

Spoken word trajecten bij Noordstaat

Noordstaat, de cultuurorganisatie die zich focust op talentontwikkeling biedt een Spoken word traject. Het traject is bedoelt voor woordkunstenaars die ervaring hebben met teksten schrijven en zich willen ontwikkelen als spoken word performer. Bij Noordstaat kunnen startende artiesten terecht met een interesse in Spoken word, dans, muziek, graffiti en sport.

Er is een traject waarbij je samen met een coach en andere deelnemers aan nieuwe teksten werkt en de performance daarvan. Voor meer ervaren artiesten zijn er workshops waarbij het schrijven en performen voor een opdrachtgever centraal staat. Denk hierbij aan het schrijven van een tekst op maat voor een conferentie, jubileum of een project met een bepaald thema.

Individuele coaching is ook mogelijk en Noordstaat biedt ruimte aan om zelfstandig te repeteren. Betrokken coaches zijn Cissy Joan en Charlotte Beerda. Vrijdag 23 december wordt in Simplon Podium Noordstaat gepresenteerd. Een selectie van de acts die een traject hebben gevolgd is daar te zien. Informatie over de projecten is te vinden op de website van Noordstaat.

Spoken word trajecten bij Noordstaat