Ga naar de inhoud
zaterdag 24 september, 2022

Lezen is vurrukkulluk in Walter’s Bookstore

Maandelijkse podcast opname

Na veertig afleveringen gaat de Tzumcast verder als Lezen is vurrukkulluk. De podcast van het literaire weblog Tzum verhuist van de huiskamer naar Walter’s Bookshop en publiek is welkom bij de opnames die elke laatste donderdag van de maand plaatsvinden. Willem Goedhart en Roos Custers zullen met wisselende gasten leestips, boekennieuws en nieuwe literatuur bespreken. Een column en quiz staan ook op het programma. Een dag na de opname is de podcast online beschikbaar.

Walter’s Bookshop is vinden aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat 10 (voorheen Kunst & Vliegwerk). De eerste aflevering (donderdag 29 september) spreken Roos en Willem met Marie-José Klaver en Coen Peppelenbos over Elk boek is een gevaar van Ronit Palache: een bloemlezing uit het werk van Andreas Burnier. De tweede aflevering op 27 oktober staat in het teken van De gebeurtenis, van Peter Terrin. Het programma begint om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) en duurt ongeveer een uur.

Lezen is vurrukkulluk is een initiatief van literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. Roos Custers en Willem Goedhart waren eerder betrokken bij de Tzumcast: een maandelijkse podcast over literatuur. De productie van deze nieuwe podcast is in handen van Podgront.

Lezen is vurrukkulluk in Walter’s Bookstore