Ga naar de inhoud
maandag 14 november, 2022

Left or Write

Optredens van Marjolijn Hof en Brunzyn

Van literatuur tot aan poëzie, van rap tot aan spoken word. Woensdagavond 16 november kan je bij Left or Write genieten van een uiteenlopend aanbod van schrijfvormen. 

Tijdens het Left or Write traject hebben jongeren uit Midden-Groningen georganiseerde workshops gevolgd om hun interesse in schrijven te verbreden of te verdiepen. Zij hebben prachtige teksten geschreven en mooiste teksten worden voorgedragen. 

De jongeren krijgen de kans om op een indrukwekkend podium te verschijnen naast schrijfster Marjolijn Hof (Ambassadeur van Nederland Leest Junior met haar boek De regels van drie) en Brunzyn (bekend van zijn muziek met Joost Klein). 

De entree bedraagt slechts €5,-. Tickets zijn verkrijgbaar via kielzog.nl.

Moshpit

Kielzog organiseert in samenwerking met het Nationaal Programma Groningen de Moshpit – Jongeren pitchen voor cultuurprojecten. Tijdens deze Moshpit kunnen jongeren tussen 12 en 27 jaar hun cultureel idee of plan pitchen voor een jury van deskundigen en kans maken om hun project te realiseren. Romano Liu, bedenker van Left or Write, is de winnaar van de eerste editie van Moshpit. NOORDWOORD draagt ook bij aan de realisatie van dit evenement.

Left or Write