Ga naar de inhoud

VERS-app

Voedselarme Plas

vr, 08 jul. - 20.00

Gedurende het hele festival


In samenwerking met Landschapsbeheer Groningen en Stichting Interactive Culture en in samenwerking met bijna alle circa zeventig festivaldichters maken we po√ęzie in Groningen en omgeving beschikbaar voor een breed publiek. We koppelen gedichten aan het fietsknooppuntennetwerk in Groningen, het noorden van Drenthe en een deel van Friesland.

Elk jaar breiden we dit netwerk uit, als een olievlek maken we de po√ęzieknoopppunten toegankelijk voor steeds meer fietsers, voor een steeds groter publiek en in een steeds groter gebied. Met een toevoeging van 60 audio-opnames van gedichten van festivaldichters bestrijkt ons po√ęzienetwerk dit jaar ruim 350 locaties. Zo bieden we alle makers een blijvend podium, ook dichttalenten, en maken we po√ęzie breed en duurzaam toegankelijk.

Download nu de VERS-app via de appstore en zoek langs de Voedselarme Plas in de Hortus Botanicus Haren alvast een aantal gedichten. Vragen of hulp nodig bij het installeren van de app? Ga naar de NOORDWOORD-stand, onze medewerkers helpen je graag.

VERS-app