Ga naar de inhoud

Poëzieknooppunten

Prinsentuin | Theeveld

za, 13 jul. - 11.00


zo, 14 jul. - 11.00


Is er even niets op het Theeveld of in de loofgangen te beleven? Dan kun je met de app VERS toch naar gedichten luisteren.

In de Prinsentuin zijn zo’n twintig gedichten te vinden, tijdens het festival en ook de rest van het jaar. Ook in de rest van de provincie vind je poëzie. We hebben aan zo’n 400 fietsknooppunten gedichten gekoppeld van dichters die dit jaar of tijdens een eerdere editie optraden bij Dichters in de Prinsentuin.

Je kunt de gedichten beluisteren met de app VERS, die maakt gedichten automatisch toegankelijk zodra je een poëzieknooppunt nadert.

Elk jaar worden er tijdens Dichters van de Prinsentuin weer nieuwe gedichten aan nog meer fietsknooppunten toegevoegd. Zo bieden we alle makers een blijvend podium, ook dichttalenten, en maken we poëzie breed en duurzaam toegankelijk.

Download nu de VERS-app via de appstore en zoek in de Prinsentuin alvast een aantal gedichten op. Vragen of hulp nodig bij het installeren van de app? Ga naar de NOORDWOORD-stand, onze medewerkers helpen je graag.


Dit programma is onderdeel van het poëziefestival Dichters in de Prinsentuin op 12, 13 en 14 juli 2024 in de Prinsentuin (e.o.) van Groningen. Bekijk hier wat er nog meer op het programma staat.

Poëzieknooppunten