Ga naar de inhoud

Langzaamleessessie | Zaterdag 13.50

Duizenddingenpaviljoen

Langzaamleessessie

za, 08 jul. - 13.50


Kun je een gedicht democratisch begrijpen? Tijdens een langzaamleessessie kun je meewerken aan een gezamenlijke interpretatie van een gedicht, meestal in het bijzijn en met hulp van de dichter. Samen met anderen lees je een gedicht en proberen jullie tot overeenstemming te komen over de betekenis van dat gedicht. Lukt dat niet, dan bedenk je samen waarom dat niet lukt, waardoor je het gedicht op een andere manier toch gaat begrijpen.

Een bijzondere manier om in een gedicht te duiken: een intensieve en langzame lezing en herlezing van een enkel gedicht, waarin alle tijd is om te ontdekken waar het gedicht voor jou over gaat.

Aan dit programma zullen verschillende dichters meedoen. In deze sessie zal het gaan over werk van Yasmin Veenman onder begeleiding van de dichter zelf en Stefanie Liebreks.

Langzaamleessessies is onderdeel van Dichters van de Prinsentuin 2023. Je kunt nog veel meer beleven op dit driedaagse, zomerse poëziefestival. Check het programma en de line-up. Houd voor verdere updates de website in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.


Dit programma is onderdeel van het poëziefestival Dichters van de Prinsentuin op 7, 8 en 9 juli in de Hortus Haren.

BESTEL TICKETS
Langzaamleessessie | Zaterdag 13.50