Ga naar de inhoud

Week van Lezen en Schrijven: Özcan Akyol (Eus) Boeken veranderden mijn leven


Bibliotheken Noordenveld

Café Ensing

Hoofdstraat 52, 9321 CG Peize


vr, 10 sep. - 19.30


Met diverse activiteiten wordt in de Week van Lezen en Schrijven in Noordenveld aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid.

Natuurlijk doet de bibliotheek ook mee: we nodigden Özcan Akyol (Eus) uit. Boeken veranderden zijn leven. Bij hem thuis werd niet gelezen, maar toen hij vastzat in het Huis van Bewaring in Scheveningen en het lezen ontdekte, ging er een wereld voor hem open.

Eus noemt zichzelf ervaringsdeskundige op het gebied van laaggeletterdheid. Inmiddels is hij schrijver en columnist en ook bekend van diverse televisieprogramma’s.

Wat taal voor hem betekent, vertelt hij graag in Café Ensing in Peize. Na de pauze is er ook gelegenheid om vragen te stellen en als er tijd is, leest Eus voor uit eigen werk. Hij signeert in de pauze en na afloop van zijn optreden.

Boekhandel Daan Nijman uit Roden is aanwezig zodat je eventueel een boek van Eus kunt aanschaffen.

Aanmelden noodzakelijk

Aanmelden is verplicht en vol=vol. Elke bezoeker moet zich apart en onder de eigen naam aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden verwijderd.

Na aanmelding krijg je een bevestiging via de mail (kan een paar minuten duren). Let daarom op dat je het juiste mailadres invoert. Kijk ook in je spambox als je geen bevestiging hebt ontvangen.