Ga naar de inhoud

Tommy Wieringa bij Flanor


Literaire Studentenvereniging Flanor

Forum

Nieuwe markt 1, Groningen

10,-


ma, 15 aug. - 20.00


Flanor is de enige onafhankelijke literaire studentenvereniging van Nederland.

En ze hebben mooie lezingen voor je klaarstaan! In augustus komt Tommy Wieringa langs en in september bezoekt Arthur Japin de lezing.

Tommy Wieringa – Maandag 15 augustus

Een grote naam in de Nederlandse literatuurwereld. Met acht romans, meerdere publicaties van reisverhalen, een Boekenweekgeschenk, vele columns en zelfs hoorspelen en het scenario voor een korte film voor de VPRO op zijn naam, is de biografie van Tommy niet alleen indrukwekkend, maar ook divers. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder de F. Borderwijkprijs voor de roman Joe Speedboot (2005), wat tevens het boek is waarmee hij doorbrak naar een groot lezerspubliek, en de Libris Literatuurprijs voor de roman Dit zijn de namen (2012). Zijn werk is niet alleen populair in Nederland, ook in het buitenland worden veel werken van hem verkocht.Het is vertaald naar, onder andere, het Engels, Frans, Duits, Koreaans en Hebreeuws.

De Flanor lezingen zijn niet langer alleen voor studenten! Flanor ervoor gekozen dat vanaf maart 2022 iedereen welkom is. Dus of je nu oud of jong bent, student of niet, iedereen kan aanschuiven!