Ga naar de inhoud

Thomas Olde Heuvelt bij Flanor


Literaire Studentenvereniging Flanor

Forum

Nieuwe markt 1, Groningen

12,50


wo, 06 dec. - 20.00


Thomas Olde Heuvelt (1983) is de wereldwijde succesauteur van HEX, een horrorthriller die in meer dan dertig landen is verschenen en werd gelauwerd door onder andere Stephen King en The Guardian. Hij won meerdere internationale literaire prijzen en ondernam tournees in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, maar ook in Nederland is hij inmiddels een gevestigde naam. 

Flanor

Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 200 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. 

Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen en andere gezellige activiteiten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!

Een kop thee, een lekker zittende stoel en een goed boek. Het woord ‘literair’ heeft veel betekenissen binnen Flanor. Fantasyboeken, coming-of-age-verhalen, graphic novels, maar ook hoogstaande Nederlandsche schrijverij of obscure literatuur van verre plekken, het wordt allemaal gelezen binnen Flanor. Laat je niet afschrikken door aantallen pagina’s of schrijvers met lange namen. Lezen is voor iedereen! 

Voor wie niet genoeg kan krijgen van lezen en schrijven nodigt Flanor elke maand een spreker uit. Tot nu toe ontvingen we schrijvers als Buddy Wakefield, Jeff Vandermeer, Jan Terlouw, Ronald Giphart, Raoul de Jong, Remco Campert, Hanna Bervoets, Jacques Vriens, Connie Palmen, John Flanagan en vele anderen.