Ga naar de inhoud

TAMAR

Voordracht en muziekWalter's Bookstore

vr, 28 okt. - 17.00

Walter's Bookstore

Oude Kijk in 't Jatstraat 10, Groningen


Podium Verwondering

vr, 28 okt. - 20.30

Podium Verwondering

Sluiskade


Dit jaar werd ze tijdens het Popgala Noord uitgeroepen tot Beste Talent en speelde ze op Eurosonic/Noorderslag en Grasnapolsky. Maar in 2010 stond ze al in Paradiso in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Ze maakt poëtische popliedjes. Buitengewone verhalen over het alledaagse. Melodieus, persoonlijk, met ruimte genoeg op de stippellijntjes. Ze speelde in weelderige tuinen en knusse huiskamers, op het Bevrijdingsfestival in Groningen en in Drenthe en was ook te zien op Noorderzon.

In januari van 2022 kwam de haar mini album ‘Langzaamaan’ online en op vinyl uit in combinatie met haar bundel De Woorden met daarin songteksten, poëzie en korte verhalen en onlangs verscheen een mooie videoclip van de titelsong van dit album.

Nu dus bij Podium Verwondering met haar gitaar, haar prachtige stem en haar wonderschone liedjes.

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €10,-

U kunt reserveren door een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen naar podiumverwondering@gmail.com . Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Walter’s Bookstore

Voor de boekliefhebbers die dan eerder in de Stad zijn, zoek me op om 17.00u in Walter’s Bookshop! Waar ik mijn bundel De Woorden vier, er iets over vertel en enkele nummers speel.