Ga naar de inhoud

Signeersessie Street

'een roadtrip door het Noorden op zoek naar Herman Broods Wild Romance'


Plato Groningen

Plato

Oude Ebbingestraat 41, Groningen

0,-


do, 22 dec. - 16.00


π™Šπ™₯ π™™π™€π™£π™™π™šπ™§π™™π™–π™œ 22 π™™π™šπ™˜π™šπ™’π™—π™šπ™§ 𝙖.𝙨. π™¨π™žπ™œπ™£π™šπ™§π™šπ™£ π™‹π™šπ™©π™šπ™§ π™’π™–π™‘π™§π™šπ™˜π™π™© π™šπ™£ π™‚π™šπ™§π™§π™žπ™© π™‘π™šπ™šπ™£ (π™™π™š π™§π™žπ™©π™’π™šπ™¨π™šπ™˜π™©π™žπ™š 𝙫𝙖𝙣 π™™π™š π™€π™šπ™§-π™’π™žπ™‘π™™ π™π™€π™’π™–π™£π™˜π™š) π™¨π™–π™’π™šπ™£ π™’π™šπ™© π™™π™š π™¨π™˜π™π™§π™žπ™Ÿπ™«π™šπ™§ π™ˆπ™šπ™žπ™Ÿπ™šπ™§ π™©π™šπ™£ π™•π™žπ™Ÿπ™©π™π™€π™›π™› π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  β€˜π™Žπ™©π™§π™šπ™šπ™©β€™ π™žπ™£ 𝙋𝙑𝙖𝙩𝙀 π™§π™šπ™˜π™€π™§π™™π™¨π™©π™€π™§π™š π™žπ™£ π™‚π™§π™€π™£π™žπ™£π™œπ™šπ™£. π˜Ώπ™š π™–π™–π™£π™«π™–π™£π™œ π™žπ™¨ 16.00 π™ͺπ™ͺ𝙧.

Peter Walrecht wordt een van de bekendste drummers in het Groninger Springtij genoemd, want naast zijn periode in de beginjaren van Herman Brood speelde hij o.a. in het succesvolle White Honey. En vanaf 1980 zien we hem terug bij grote bands als AA & the Doctors en New Adventures. Walrecht stond aan de basis van Broods eerste album ‘Street’ dat in 1977 uitkwam

Gerrit Veen is een Nederlandse bassist, bekend vanwege zijn samenwerking met Herman Brood. Hij speelde in de eerste line-up van Wild Romance, de begeleidingsband van Brood, en stond aan de basis van Broods eerste album ‘Street’ dat in 1977 uitkwam. Daarnaast speelde hij o.a. in Plant en AA & the Doctors.

Schrijver Meijer ten Zijthoff stond al vΓ³Γ³r het debuutalbum Street vooraan bij optredens van Herman Brood. De muziek van Brood markeert een wending in zijn leven: β€˜Hey boy, I can see you’re one of your own. In 2018 verscheen zijn eerste boek: Alles is nu, beschadigd maar niet ontspoord.