Ga naar de inhoud

Signeersessie Jason Dourisseau

'50 jaar Donar. Een halve eeuw professioneel basketbal in Groningen'


Godert Walter

Godert Walter

Oude Ebbingestraat 53, Groningen

0,-


za, 25 nov. - 15.00


Zaterdag 25 november van 15:00 tot 17:00 is Donar-legende Jason Dourisseau te gast bij boekhandel Godert Walter! 

Speciaal voor het uitkomen van het prachtige boek “Donar 50 jaar” is Jason aanwezig om niet alleen het boek te signeren, maar ook vragen te beantwoorden en natuurlijk kunt u met hem op de foto. Tevens zullen deze middag een aantal auteurs en samenstellers van het boek aanwezig zijn om de mooiste verhalen en anekdotes over 50 jaar Donar nog eens met u door te nemen. U bent van harte welkom!

Het boek: 50 jaar Donar. Een halve eeuw professioneel basketbal in Groningen

Het boek is de enige verzameling van de gehele geschiedenis van Donar, een unieke samenstelling van informatie die tot nu toe nog nooit eerder met de buitenwereld is gedeeld. Het beschrijft het wezen van Donar, waarom Donar is wat het nu is. Informatie uit het verleden, maar ook voor de toekomst. Een uniek verhaal dat Donar met alle basketbalfans willen delen en dat hiermee nooit verloren zal gaan.

Eén van de opdrachten waarmee de makers van dit boek op pad werden gestuurd luidde: ga op zoek naar het wezen, de ziel van Donar. Die makers hebben er vervolgens bijna twee jaar aan gewerkt om die ziel naar boven te krijgen. Het is aan u, de lezer, om te bepalen of ze daarin zijn geslaagd.

Ruim 300 pagina’s over meer dan vijftig jaar Donarhistorie. Opgebouwd uit beschrijvingen, verslagen, meningen, herinneringen, onthullingen en interviews met sterkhouders, cultuurdragers, tegenstanders, kampioenscoaches, fans, buitenstaanders en beleidsbepalers. Deze overleveringen zijn aangevuld met prachtig fotomateriaal. Samen geven ze een unieke inkijk in de ziel van Donar. Veel kijk- en leesplezier.

Voor meer informatie over het boek klik hier.

Jason Dourisseau (Omaha (VS), 7 december 1983) is de meest succesvolle speler die ooit voor Donar heeft gespeeld. Met hem werd Donar 5 keer landskampioen, hij won 4 keer de beker en twee keer de Supercup. Hij ontving in 2021 de Erepenning van de gemeente Groningen.

Datum: zaterdag 25 november 2023

Tijd: van 15:00 tot 17:00

Locatie: Godert Walter, Oude Ebbingestraat 53, achter in de winkel

Toegang: gratis