Ga naar de inhoud

Signeersessie – Auke Hulst


Godert Walter

Godert Walter

Oude Ebbingestraat 53, Groningen


za, 09 apr. - 12.00


Op zaterdag 9 april is auteur Auke Hulst te gast bij ons in de winkel om zijn nieuwste roman ‘De Mitsukoshi Troostbaby Company’ – die recent werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2022 én het Beste Groninger boek 2022 – voor u te signeren. Wees welkom!

Je kunt het boek alvast telefonisch via 050 312 25 23, per mail via info@godertwalter.nl of in onze webshop reserveren.

Meer informatie: ‘De Mitsukoshi Troostbaby Company’ van Auke Hulst is een grootse roman van de schrijver van ‘Kinderen van het Ruige Land’ en ‘En ik herinner me Titus Broederland’.

De culminatie van een oeuvre.

In een nabije toekomst koopt een eenzame sciencefictionschrijver een robotdochter die het verlies van een ongeboren kind moet goedmaken. Ondertussen werkt hij aan een roman waarin zijn alter ego terugkeert in de tijd met het doel de loop van de geschiedenis zo te veranderen dat zijn ongeboren kind alsnog geboren kan worden – al was het maar in een verhaal. Laten werkelijkheid en fictie zich in handen van een schrijver wel dwingen?

‘De Mitsukoshi Troostbaby Company’ van Auke Hulst is een ambitieuze mengvorm van memoires, robotverhaal, tijdreisverhaal en alternate history, waarin verlies, schuld en ouderschap centraal staan. Hulst laat in deze aangrijpende roman zowel de kracht als de beperkingen van fictie zien.