Ga naar de inhoud

Rodaan al Galidi bij Flanor


Literaire Studentenvereniging Flanor

Forum

Nieuwe Markt 1, Groningen

12,50


di, 14 nov. - 20.00


Rodaan Al Galidi komt uit Irak en woont sinds 1998 in Nederland. Naast dichter is hij auteur van verschillende romans, waaronder het nieuwste boek Holland (2020). Dit is het vervolg op de bestseller Hoe Ik Talent Voor het Leven Kreeg, dat inmiddels ook is verschenen in het Engels.

In 2022 bracht hij zijn boek De Onbekende Belevenissen van Prins Willem-Alexanderuit, een humoristische roman over dromen en worden wie je bent. 

Flanor

Flanor is een onafhankelijke literaire studentenvereniging uit Groningen met ongeveer 200 leden, afkomstig uit vrijwel alle studierichtingen. Flanor organiseert het hele jaar schrijversavonden en lezingen. 

Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heeft Flanor verschillende leesgroepen en andere gezellige activiteiten. Kom gerust eens langs, iedereen is van harte welkom!

Een kop thee, een lekker zittende stoel en een goed boek. Het woord ‘literair’ heeft veel betekenissen binnen Flanor. Fantasyboeken, coming-of-age-verhalen, graphic novels, maar ook hoogstaande Nederlandsche schrijverij of obscure literatuur van verre plekken, het wordt allemaal gelezen binnen Flanor. Laat je niet afschrikken door aantallen pagina’s of schrijvers met lange namen. Lezen is voor iedereen! 

Voor wie niet genoeg kan krijgen van lezen en schrijven nodigt Flanor elke maand een spreker uit. Tot nu toe ontvingen we schrijvers als Buddy Wakefield, Jeff Vandermeer, Jan Terlouw, Ronald Giphart, Raoul de Jong, Remco Campert, Hanna Bervoets, Jacques Vriens, Connie Palmen, John Flanagan en vele anderen. 

MEER OVER FLANOR