Ga naar de inhoud

Poëziekaraoke

Na afloop van Dichters in de Prinsentuin


Uitgeverij Passage

Uitgeverij Passage

Sint jansstraat 15, Groningen

0,-


zo, 14 jul. - 18.30


Op zondag 14 juli organiseert Uitgeverij Passage een Poëziekaraoke! Heb je prachtige voordrachten bij Dichters in de Prinsentuin gehoord en denk je: dat wil ik ook? Of ben je juist een gelauwerd dichter die graag eens werk van een ander wil voordragen? Weet je niets van poëzie en wil je graag een volledig subjectieve selectie gedichten horen? Het kan allemaal bij de Poëziekaraoke. 

Het weekend van 12, 13 en 14 juli is tot de nok gevuld met poëzie! Dichters in de Prinsentuin is dan weer in de stad Groningen en dit jaar weer terug in de dicht bij de uitgeverij gelegen Prinsentuin. Dat hele weekend kun je naar allerlei prachtige voordrachten en programma’s luisteren. Na al die mooie woorden is het logisch dat je zondag in een poëtisch gat valt en dan is Uitgeverij Passage er om je op te vangen met de Poëziekaraoke. Kies een gedicht van de menukaart, slinger de laptop aan en declameer eens een gedicht van bijvoorbeeld Daniël Dee, Jan Hanlo (tjielp tjielp) of Szymborska.

De uitgeverij is om vijf uur geopend en we beginnen vanaf half zeven met de karaoke. Je hoeft je na Dichters in de Prinsentuin dus niet onnoemelijk te vervelen – kom je ook?