Ga naar de inhoud

Poetry Slam 058 | Regionale finale!


Poetry Slam 058 en Dichter bij Leeuwarden

Westerkerk

Bagijnestraat 59, Leeuwarden


wo, 30 jun. - 18.30


Jawel, we mogen weer, en daarom is het nu eindelijk tijd om de regionale finale te houden! Dus raap de papiertjes bij elkaar, zet die laatste woorden op papier, en race mee in een plek voor het NK Poetry Slam 2020.En voor deze finale hebben we een prachtige locatie gevonden: De Westerkerk!

Voor de woordkunstenaars: Klaar om je zinnige zinnen en wijze woorden in de strijd te gooien? Geef je dan snel op via een PB op onze Facebookpagina en je krijgt zo spoedig mogelijk de info toegestuurd. En als je denkt: “Jow, die moet echt hieraan meedoen”, sla aan het taggen! Informatie over het evenement is te vinden in het facebookevent.

Voor het publiek: De slam is de leukste competitie op het gebied van woordkunst die er is! Luister naar de nieuwste teksten, hoor woordkunstenaars strijden met hun beste zinnen! En support je maat, BFF, zus of schoonmoeder als ze op het podium gaat staan. De winnaar wordt bepaald door het publiek, dus je bent van belang! Dit geldt natuurlijk ook als er voor jou geen bekenden op het podium staan, jij bepaalt wie de winnaar is!