Ga naar de inhoud

‘Out of the box’-denken door Bram Esser

'Solliciteren kun je leren'


Van der Velde Akerkhof

Van der Velde Akerkhof

Akerkhof 45-47, Groningen

0,-


zo, 03 mrt. - 15.00


Zondag 3 maart geeft publicist en filosoof Bram Esser bij Van der Velde boeken in Groningen (A-kerkhof) een cursus ‘out of the box’-denken geven aan de hand van zijn boek De Sollicitant. Goed voor je sollicitatiebrief, niet altijd goed als je ook echt aangenomen wilt worden…

De out-of-the-box cursus ‘solliciteren kun je leren’ begint om 15.00 uur. De toegang is gratis en je kunt je aanmelden via akerkhof@vanderveldeboeken.nl.

Bram Esser is publicist, filosoof en ontdekkingsreiziger van het alledaagse. Hij schrijft essays, verhalen en boeken en maakt videoreportages en podcasts. 

Bram is altijd op zoek naar verhalen. Zo verkende hij de grenzen van de stad, woonde hij in een zeecontainer op het strand van Scheveningen en integreerde hij met een geleende labrador in Vinex-wijk Ypenburg. Ook fungeert hij regelmatig als gastheer of stadsgids. 

Van Bram’s hand zijn onder meer de publicaties Snelwegverhalen (2012), Kustverhalen (2016) en De sollicitant (2018). Zijn onderzoeksmethode? De naïeve blik. Niks is vanzelfsprekend, of liever gezegd: het vanzelfsprekende moet gewantrouwd worden.