Ga naar de inhoud

Ontmoeting met wandelschrijver Francine Postma over haar boek ‘Onderweg’

Alleen over het St. Olavspad


Biblionet Groningen

Bibliotheek

Bibliotheek Hoogezand, Gorecht-Oost 157, Hoogezand-Sappemeer

5,-


wo, 15 jun. - 19.30


Wat doe je als je uitgeput bent en stiekem genoeg hebt van het drukke gezinsleven? Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, of je besluit een pelgrimstocht te lopen. Francine Postma deed het laatste, want er moest iets veranderen in haar leven. 

Ze liep in vijf weken in haar eentje het St. Olavspad, de 580 km lange wandelroute van Zweden naar Noorwegen. Onderweg ontmoette ze allerlei mensen met wie ze inspirerende gesprekken voerde. Maar ze kwam vooral zichzelf tegen.

Je leest niet alleen mee over haar schouder in haar ‘dagboek’. Het boek ‘Onderweg’ staat ook vol mooie fotografie, beschrijvingen van de wandeletappes en praktische tips. 

Woensdagavond 15 juni deelt wandelschrijver Francine graag het verhaal over haar avontuurlijke tocht in de bibliotheek van Hoogezand. Wees er op tijd bij om je hier in te schrijven. Deze avond kun je ook haar boek kopen en laten signeren. En wie weet vertelt ze ook nog over haar nieuwste boek Aan zee. Een eindeloze strandwandeling. We zien je graag 15 juni. Koffie, thee en eigen gebakken lekkers staat klaar.

Terug