Ga naar de inhoud

NW HUB met Wilbert van de Kamp


NOORDWOORD

Café Lust

Oude Kijk in het Jatstraat 58, Groningen


do, 18 nov. - 16.00


Maandelijkse ontmoetingen met interessante sprekers en volop ruimte voor netwerken. Voor startende literaire (programma)makers, vertalers, redacteuren, uitgevers en schrijvers.

Wil jij werken in het literaire veld? Heb jij goede ideeën en wil je handvatten krijgen om die in praktijk te gaan brengen? Wil je andere makers ontmoeten en samen brainstormen en mooie dingen maken? Wil jij nu of later boeken uitgeven, werken als redacteur of vertaler, schrijven of mooie literatuurprogramma’s maken? Kun je hulp gebruiken bij het uitwerken van je plannen, bijvoorbeeld bij het regelen van de financiën ervan of bij andere praktische zaken? Dan is NW HUB echt iets voor jou!

Eerste bijeenkomst met Wilbert van de Kamp!

De eerste spreker van NW HUB is er niet zomaar één. Hij is ondernemer, ontzettend creatief en maakt dingen praktisch. Hoe maak je van je wilde ideeën echte plannen en hoe zorg je ervoor dat je ze ook daadwerkelijk uit kunt voeren? Daarover gaan we het hebben met niemand minder dan Wilbert van de Kamp! Wilbert is de oprichter van Omapost, een app waarmee je persoonlijke kaartjes via de post kan versturen en van juiststraks.nu, waarmee hij mensen helpt met het volhouden van de goede voornemens die ze tijdens de coronacrisis hebben opgestart. Wilbert is dé persoon om van te leren als je minder wilt praten en meer wilt doen en daarom gaan wij heel graag met hem in gesprek op donderdag 18 november vanaf 16.00 uur in Café Lust (Oude Kijk in het Jatstraat 58, Groningen).