NOORDWOORD HUB 26 MEI 2023: CREATIEF PROEFLOKAAL
Op vrijdag 26 mei vindt vanaf 17.00 uur een nieuwe editie van de NOORDWOORD HUB plaats. Naar aanleiding van jullie ideeën van vorige keer, hebben we deze keer een heel speciale gast: Gerard Voskuilen is docent, chef en ambassadeur van Dutch Cuisine, een beweging die de Nederlandse keuken en culinaire tradities promoot. Na jarenlange ervaring in de horeca leidt hij nu de chefs van de toekomst op. Gerard staat bekend om zijn innovatieve benadering van koken en het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden. Dit doet hij met respect voor de mooiste producten die hij altijd in zijn waarde laat, maar ook producten die voor een ander misschien waardeloos zijn probeert hij waarde te geven. Zijn stelling is dan ook: afval bestaat niet. Daarvoor moet je als kok bereid zijn weg te blijven van de gebaande paden en accepteren dat creativiteit een continu proces van bloed, zweet en tranen is, dat uiteindelijk heel veel voldoening geeft.
Gerard Voskuilen komt vertellen over zijn creatieve denkproces, leert jullie op een andere manier naar hun eigen plannen kijken én neemt ook nog eens iets te proeven mee.
Wil je langskomen? meld je aan bij Kim via k.jelsma@noordwoord.nl.