Ga naar de inhoud

Noorderzon: Identiteit

De Linkse Mannen Lossen Het Op


Noorderzon

Noorderzon

Pollux, Noorderplantsoen, Groningen

8,-


za, 26 aug. - 19.00


met Quinty Misiedjan, Tjeerd van Dekken en anderen

De Linkse Mannen Lossen Het Op komt naar Noorderzon. Bram en Wilbert waren natuurlijk altijd al een beetje in de buurt, maar op Noorderzon lossen ze elke dag een groot maatschappelijk probleem, een lokale stootsteen en een pijntje van een bezoeker op. Samen met Marjolein Rover én met elke dag een artist in residence. Want echte Linkse Mannen lossen problemen op met cultuur.

Wie ben je als je geboren bent en waarom is dat probleem?

In deze aflevering: waar je wieg staat bepaalt voor een groot deel hoe je leven loopt en of dingen je makkelijk of wat moeilijker af gaan. Hoe kunnen we de maatschappij gelijker maken? En lost dat dan al onze problemen op? Quinty Misiedjan, opgegroeid in de Bijlmer en inmiddels bekend als influencer en presentator, vertelt over haar ervaringen. Na afronding van het gymnasium werd ze tot twee keer toe uitgeloot voor de studie geneeskunde en besloot een ander pad te bewandelen.Zo maakte ze onder andere de documentaire ‘Getekend voor het leven’ over kinderen die vluchteling zijn. Gedeputeerde Tjeerd van Dekken (PvdA) schuift aan om te praten over de asielsituatie in Ter Apel.

Over de artiest

Quinty Misiedjan, ook wel bekend als Quinsding op social media, is begonnen als YouTuber en content creator. Ook heeft zij in samenwerking met War Child de documentaire ‘Getekend voor het leven’ gemaakt. Inmiddels focust ze zich nu op programma’s maken, acteren en presenteren. Maatschappelijke thema’s gaan Quinty aan het hart.