Ga naar de inhoud

Nicky Manuputty & Sil en Dan

Ons verhaal


De Loods

De Loods

Neutronstraat 3, Groningen

18,80


za, 11 mei - 19.00


Achter elke muzikant schuilt een mooi verhaal. Niemand minder dan saxofonist Nicky Manuputty zal wederom hiervoor naar Nederland komen. Na twee uitverkochte tours in 2023 is zijn verhaal nog steeds èèn die verteld moet blijven worden. Zo ook het verhaal van Tasilo Pieck, wat in navolging is van zijn autobiografische roman ‘En toen was het stil’. Deze multidisciplinaire voorstelling geeft vorm aan het verhaal achter het succesvolle boek. Daarin zal de liefde voor muziek de rode draad zijn. 

Na een reeks uitverkochte voorstellingen in 2023 zullen zij nu voor het eerst het hoge noorden aandoen met deze, soms emotionele, muzikale voorstelling.

Een mix van docu-interviews, live-muziek en boeklezingen passeren de revue. Centraal is de Molukse afkomst van beide muzikanten en hoe de liefde voor muziek in de levens van hen verweven is. Vaak is het zelfs een reddingsboei in een hectische tijd. Een intieme ontdekkingsreis waarin de vraag zal worden gesteld hoe belangrijk muziek kan zijn en welke betekenis een ieder geeft aan het maken van muziek en waar dat intense verlangen dan werkelijk vandaan komt.

Het zijn eigenlijk gewone Molukse jongens maar met kwetsbare verhalen. Verhalen die een ieder wel kent, maar niet snel zal prijsgeven. Een inspirerende voorstelling waar menig bezoeker zich mee kan identificeren. De muziek door beide muzikanten komt van ver, heeft een diepe emotionele lading, zal harten raken en komt binnen. De voorstelling verbind mensen uit alle culturen want muziek is universeel.

Samen delen we één verhaal: Ons Verhaal.

Sharing = caring