Ga naar de inhoud

Lezen is verrukkulluk

Over 'Elk boek is een gevaar' van Andreas Burnier


Godert Walter

Walter's Bookshop

Oude Kijk in 't Jatstraat 10, Groningen


do, 29 sep. - 20.00


Misschien was u al bekend met de Tzumcast, de maandelijkse podcast van literaire website Tzum? Deze podcast, waarin vier medewerkers van Tzum gezamenlijk een boek ontleden, werd tot voor kort in een huiskamer opgenomen maar gaat binnenkort live.


Op elke laatste donderdag van de maand zal er in Walter’s Bookshop voortaan een opname van die live podcast worden gemaakt, waarbij publiek van harte welkom is. Ook de naam Tzumcast zal veranderen in ‘Lezen is verrukkulluk’.

De eerste aflevering van ‘Lezen is verrukkulluk’ vindt plaats op donderdag 29 september om 20.00 uur in Walter’s Bookshop.

Het programma duurt ongeveer een uur en zal bestaan uit o.a. boekentips, boekennieuws en de bespreking van het gloednieuwe privédomein van Andreas Burnier, Elk boek is een gevaar.
Het van samenstelling wisselende podcastteam bestaat op 29 september uit Willem Goedhart, Coen Peppelenbos, Marie-José Klaver en Roos Custers.


De vólgende aflevering van ‘Lezen is verrukkulluk’ staat gepland op donderdag 27 oktober: op die avond staat de nieuwe roman van Peter Terrin, De gebeurtenis centraal.