Ga naar de inhoud

Let’s Get Lyrical met Cissy Joan

Poëzieweek


Grand Theatre

Grand Theatre

Grote Markt 35, Groningen

12,-


di, 05 mrt. - 20.00


Aanvankelijk stond dit programma gepland voor 23 januari, maar het is verplaatst naar 5 maart.

Bij Let’s Get Lyrical ontdek je de schoonheid van woordkunst. Host Cissy Joan neemt je mee op een avond waar taal wordt gevierd, of het nu spoken word, storytelling of songteksten betreft. Woordkunstenaars dragen voor uit eigen werk en uit dat van collega’s, buren of beroemdheden die hen inspireren. Een show vol lyriek, muziek, humor en good vibes! Aansluitend in het programma is er ruimte voor enkele lokale spoken word poets om de open mic in te stappen. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Performers: Myron Hamming, Moze Naél, Maha Eljak, Aliendkid a.k.a. Saleha Alladien

Huispianist: Dani Brands

Open Mic: Titia Prins, Kid Anarkist, Lilian Anneloes, Jorrit-Pieter van der Heide & Gloria Lappya

Locatie
Benedenzaal

Prijzen
Normaal: €12
Kortingstarief(>29 jaar, Stadjerspas): €7

Contact kaartverkoop
kassa@grandtheatregroningen.nl

Tickets koop je online in onze webshop en aan de balie van ons theatercafé (7 dagen per week geopend, van 09:00 tot 18:00 uur).

Over Cissy Joan

Cissy Joan, host en curator, opent de avond met voordracht uit eigen werk. Tijdens en na haar studie aan Minerva Academie voor Popcultuur focuste ze zich op spoken word, muziek en talentontwikkeling. Ze was onder meer onderdeel van de Poetry Circle. Ze bracht meerdere singles uit, tourde met de Poëziebus door Nederland en België (2017) en werkte aan haar eerste solo theatershow (Up North Lab & Noordstaat, 2019), waar ze zang, poetry en storytelling combineerde. Naast performance poetry en zang, is ze actief als coach en schrijft ze teksten op maat voor evenementen en individuen.