Ga naar de inhoud

Left or Write

Met Marjolijn Hof en Brunzyn


Kielzog, Biblionet en NOORDWOORD

Kielzog

Gorecht-Oost 157, Hoogezand

5,-


wo, 16 nov. - 20.15


Van literatuur tot aan poëzie, van rap tot aan spoken word. Geniet deze avond van een uiteenlopend aanbod van schrijfvormen. 

Tijdens het Left or Write traject hebben jongeren uit Midden-Groningen georganiseerde workshops gevolgd om hun intresse in schrijven te verbreden of te verdiepen. Zij hebben prachtige teksten geschreven en mooiste teksten worden voorgedragen. 

De jongeren krijgen de kans om op een indrukwekkend podium te verschijnen naast schrijfster Marjolijn Hof (‘De regels van drie’ en Nederland leest junior) en Brunzyn (bekend van zijn muziek met Joost Klein). 

Moshpit

Kielzog organiseert in samenwerking met het Nationaal Programma Groningen de Moshpit – Jongeren pitchen voor cultuurprojecten. Tijdens deze Moshpit kunnen jongeren tussen 12 en 27 jaar hun cultureel idee of plan pitchen voor een jury van deskundigen en kans maken om hun project te realiseren. Romano Liu, bedenker van Left or Write, is de winnaar van de eerste editie van Moshpit. Bij de realisatie van het programma is NOORDWOORD betrokken.