Ga naar de inhoud

Kinderboekenweek: TimBoekToe met Dylan Haegens en bekende schrijvers


De Nieuwe Kolk

De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, Assen


zo, 17 okt. - 13.00

7,50


Het belooft weer een prachtige editie te worden! Droom jij ook wel eens over later, over wat voor beroep je zou willen doen? Lijkt schrijver worden je wel wat, wetenschapper, of misschien wil je proberen om een bekende Youtuber te worden? Tijdens TimBoekToe kan je inspiratie opdoen, je laten meevoeren langs de leukste beroepen en volop fantaseren over later.

TimBoekToe met Dylan Haegens en bekende schrijvers!
Zondag 17 oktober staat DNK in het teken van Kinderboekenfestival TimBoekToe, dit jaar in het thema van de Kinderboekenweek ‘worden wat je wil’. Er wordt groots uitgepakt met optredens, films, meet & greets én een spetterende line-up. Niemand minder dan bekende Youtuber Dylan Haegens maakt zijn opwachting tijdens TimBoekToe. Hij doet een Q&A en vertelt over zijn beroep als Youtuber. Ook staan er bekende schrijvers en illustrators voor je klaar met mooie verhalen, quizzen en workshops. Zo ontmoet je schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk Bette Westera, schrijvers Job van Gelder, Marloes Morshuis, Marlies Slegers en Marc ter Horst. Illustrators Marijke Klompmaker en Mies van Hout zijn ook van de partij met een inspirerend optreden. Lees hieronder meer over de schrijvers.

Dit jaar zijn er twee verschillende programma’s: voor kinderen van 5 t/m 7 jaar (rood) 
én voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (blauw). Op de website van De Nieuwe Kolk vind je meer informatie over beide programma’s.

Dylan Haegens maakt bij beide programma’s zijn opwachting.