Ga naar de inhoud

Kids Talk: Game Helden en boekenmonsters (6+)

Met Marcel van Driel en Paco Vink


Forum Groningen

Forum

Nieuwe Markt 1, Groningen

7,50


za, 30 dec. - 13.00


Tijdens deze Kids Talk leest Marcel voor en leert Paco de kinderen hoe ze zelf de alien Blaag de Blob kunnen tekenen.

Marcel van Driel is de schrijver van de serie Game Helden, over gewone kinderen die door een game ineens over superkrachten beschikken. Daarnaast schreef hij Bobbie Botjes, het boek over het piratenskelettenmeisje. Hij maakte de boeken samen met illustrator Paco Vink. Tijdens deze Kids Talk geeft Marcel een kijkje in de keuken van het schrijven van deze populaire boeken. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe kwam hij op het idee om deze boeken te schrijven? Hoe ontstaat een verhaal? Uiteraard leest Marcel ook een stukje voor uit zijn nieuwe boek. Daarna leert illustrator Paco jou hoe je zelf alien Blaag de Blob kan tekenen. 

Laat je boek signeren

Wil jij graag jouw meegebrachte of ter plekke gekocht boek laten signeren door Marcel en/of Paco? Dat kan! De heren blijven na afloop nog even plakken om het publiek te ontmoeten en boeken te signeren. 

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze cursus geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop Tickets voor de geldende kortingsactie.