Ga naar de inhoud

Kennismakingsles Schrijversvakschool Groningen


Schrijversvakschool Groningen

Praedinius Gymnasium

Turfsingel 82, Groningen


do, 26 aug. - 19.00


ma, 30 aug. - 19.00


Op donderdagavond 26 augustus om 19.00 uur geeft Pauline Durlacher, directeur van Schrijversvakschool Groningen, een kennismakingsles in het Praedinius Gymnasium.

‘Je schrijft in de les. Ik geef een tweetal opdrachten en je krijgt commentaar op je tekst,’ zegt Pauline. ‘Je merkt al snel wat zo’n schrijftraining je oplevert en je gaat wijzer naar huis, ook als je geen literatuur, maar liever zakelijk of journalistiek wilt schrijven.’

Voor wie toch liever thuisblijft is er een online kennismakingsles op maandagavond 30 augustus om 19.00 uur.

De les duurt tweeënhalf uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06-14771011, via kantoor@svsgroningen.nl of via de website van de school:  www.schrijversvakschoolgroningen.nl.

De schrijversvakschool voor Noord-Nederland, Schrijversvakschool Groningen, geeft les in Zwolle, Deventer, Groningen en Leeuwarden (nu ook Friestalig).
De school biedt mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, en voor wie al verder is in een genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.

Om goed te schrijven heb je inzicht nodig.
Om je inzicht te ontwikkelen heb je techniek nodig.
Techniek kun je trainen.