Ga naar de inhoud

Kennismakingsles Schrijversvakschool Groningen


Schrijversvakschool Groningen

Praedinius Gymnasium

Turfsingel 82, Groningen


do, 09 jun. - 19.00


Beter schrijven, makkelijker schrijven. Of je schrijver wordt hangt af van je talent en je doorzettingsvermogen. Bij Schrijversvakschool Groningen onderzoek je je mogelijkheden onder begeleiding van docenten die schrijver zijn en midden in het literaire en journalistieke leven staan.

Op donderdagavond 9 juni om 19.00 uur geeft Schrijversvakschool Groningen een kennismakingsles in het Praedinius Gymnasium.

Je schrijft in de les. Je krijgt een tweetal opdrachten en de docent geeft commentaar op je tekst. Je merkt al snel wat zo’n schrijftraining je oplevert en je gaat wijzer naar huis, ook als je geen literatuur, maar liever zakelijk of journalistiek wilt schrijven. De les duurt tweeënhalf uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06-14771011, via kantoor@svsgroningen.nl of via de website van de school: www.schrijversvakschoolgroningen.nl.

De schrijversvakschool voor Noord-Nederland, Schrijversvakschool Groningen, geeft les in Zwolle, Deventer, Groningen en Leeuwarden (nu ook Friestalig).

De school biedt mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, en voor wie al verder is in een genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.