Ga naar de inhoud

Het Maakfestival

Met Ynze van der Spek


Forum Groningen

Forum

Nieuwe Markt 1, Groningen

0,-


za, 10 jun. - 11.00


Het Maakfestival is hét familiefestival over vindingrijkheid en vernieuwing. Het is een feest van de creativiteit met een blik op de toekomst. Met bijzondere aandacht ook voor ‘hermaken’ en oplossingen die er vanuit makers zijn voor recycling, upcycling en duurzaamheid. Het festival biedt een podium aan makers, hobbyisten, knutselaars, ingenieurs, wetenschappers, designers, kunstenaars, kortom: aan enthousiastelingen die hun nieuwste of leukste project of experiment willen presenteren en willen laten zien waar hun (technologische) innovatie uit bestaat.

De Nieuwe Markt bij het Forum en de hal in het Forum worden gevuld met kraampjes en tafels waar allerhande makers hun kunsten showen en jou uitdagen zelf aan de slag te gaan. Kom langs en doe mee!

NOORDWOORD talent Ynze van der Spek zal op Het Maakfestival workshops geven over het maken van Bibberbeesten. Tijdens het festival leest hij voor het eerst voor uit zijn boek over Bibber, een bibberbeest met ambities. Het verhaal is dan ook te verkrijgen als boekje.