Ga naar de inhoud

Harm Edens signeert


Boekhandel van der Velde

Van der Velde Akerkhof

Akerkhof 45-47, Groningen


za, 03 jul. - 13.00


Op zaterdag 3 juli komt Harm Edens naar Van der Velde Boeken aan het A-Kerkhof in Groningen. Vanaf 13.00 uur signeert hij zijn boek Volkomen onnatuurlijk gedrag. 

Reserveren voor deze signeersessie is gewenst. Mail daarvoor naar akerkhof@boekhandelvandervelde.nl.  

Harm Edens vertelt zijn bijzondere verhaal over opgroeien op een plek die niet als thuis voelde

In de jaren zestig groeit Harm Edens op in een gezin met Groningse roots waarin hij vaak het gevoel heeft dat hij er niet bij hoort. Hij lacht om dingen waar niemand de humor van inziet, ziet dingen die niemand ziet en zegt dingen die niemand begrijpt. Totdat hij kennismaakt met Groot-Brittannië en zijn inwoners.

Aan de hand van een twintigtal bijzondere ontmoetingen probeert Harm te achterhalen waarom hij zich zo thuis voelt op de Britse eilanden. Harm neemt de lezer mee op reis van het zuidelijkste puntje van Ierland tot de meest westelijke eilanden van Schotland naar Sint Kilda. Hij laat ondertussen zijn gedachten de vrije loop, herbeleeft zijn eigen jeugd en deelt herinneringen, verhalen en momenten uit zijn leven. Het resultaat is een bijzonder, openhartig, humoristisch coming-of-ageverhaal over een jongen die zijn thuis aan de andere kant van de Noordzee vond.