Ga naar de inhoud

Elkenain, Zicht op Westerwolde

Gronings vuur


Gronings vuur

Boerderij de Koude Hoek

a/d Koudehoek 2-4, Oudeschans

25,-


za, 10 jun. - 10.00


zo, 11 jun. - 10.00


De kaartverkoop voor de theatrale expeditie Elkenain, Zicht op Westerwolde is gestart! Reis op 10 of 11 juni met ons mee door de prachtige gemeente. Met zicht op het verleden, het heden en de toekomst. Met Zicht op Westerwolde.

Beleef een dag vol verrassingen met kunst, theater, muziek en eten. Inwoners uit Westerwolde nemen je mee tegen de stroom van de Ruiten Aa in om de liefde voor hun plek te delen en samen nieuwe perspectieven te ontdekken. Benieuwd? Ga met ons mee op reis en ontdek Westerwolde op een nieuwe manier! NOORDWOORD ondersteunt bij het optekenen van de verhalen. Je leest ze hier.

Praktisch

Elkenain, Zicht op Westerwolde is bepaald geen ‘statische’ voorstelling voor het publiek. Geen vaste zitplaats in een theater of alles op één locatie, maar een theatrale expeditie door de gemeente. Oudeschans geldt daarbij als startpunt. Na een ronde door het dorp, stapt het publiek in bussen om zo door te reizen naar Blijham. Ook hier staat een wandeling langs verschillende creatieve en kunstzinnige uitingsvormen gepland, zoals dat ook in de overige dorpen Sellingen en Ter Apel het geval is. Vanaf daar gaat de bus terug naar startplaats Oudeschans.  

Route bus: Oudeschans, Blijham, Sellingen, Ter Apel, Oudeschans
Tijdsduur: De theatrale expeditie duurt ruim 5 uur.
Eten en drinken: Busreis en eten zijn inbegrepen bij de ticketprijs.
Kledingadvies: Doe wandelschoenen aan en neem – voor de zekerheid – regenkleding mee.
Slecht ter been? Mail ons over de mogelijkheden: info@groningsvuur.nl.

Data en aanvangstijden
zaterdag 10 juni –  aanvang: 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur en 13.30 uur.
zondag 11 juni – aanvang: 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur.