Ga naar de inhoud

Dichter bij de Haard: Harma de Roo


Harma de Roo

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Smeerling 15, Onstwedde

0,-


do, 23 feb. - 14.00


Deuren open vanaf 13.15 uur.

Als het koud is kruipen we dichter bij de kachel. Ook in Gasterij Natuurlijk Smeerling.

In deze derde editie van “Dichter bij de haard” vertelt Harma de Roo met haar gedichten haar ontwikkeling van beginnend dichter tot waar ze nu staat, met ouder en nieuw werk. Ook haar ‘ dichtermoeder’ Annie Martens zal daarbij uit eigen werk voordragen. En als kers op de taart is daar Silvia Fledderus, die met haar contrabas enkele liedjes ten gehore zal brengen. Ook in het Gronings. Alles in het voorhuis, Halmingshoes, van de Gasterij: sfeervol en warm middels een houtkachel.

Harma: ” Naast mijn werk als domeinspecialist bij de bibliotheken van Westerwolde, mag ik graag schrijven, dichten en workshops geven over schrijven. Het is voor mij een manier om alles wat in mij speelt een plekje te geven, zowel in mijn hoofd als in mijn hart. Ik zal voordragen uit mijn oudere werk en ook zal ik nieuwere gedichten laten horen en de verhalen en gedichten die hiertussenin liggen. Vragen vanuit het publiek mag, graag zelfs!

U bent van harte welkom om te luisteren . Entree is gratis. Wel even aanmelden, omdat het Halminghoes maar een beperkt aantal plaatsen kent.

Wil je erbij zijn als toeschouwer / luisteraar? Dat kan door je aan te melden via 0599-312611 of mail info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl

Kom lekker luisteren en kijken van 14.00 uur tot 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Entree is gratis. Koffie/thee mag u zelf bestellen.