Ga naar de inhoud

De stiltelezers


Boekhandel Daan Nijman

Daan Nijman

Heerestraat 87, Roden

0,-


ma, 29 jul. - 10.00


Ontsnap aan de dagelijkse afleidingen en geniet van een uur stille leestijd

Heb je behoefte aan een uur ongestoord lezen? In ons drukke dagelijkse leven worden we voortdurend afgeleid: een telefoon die afgaat, een kind dat aandacht vraagt, een partner met vragen. Wanneer heb je echt de gelegenheid om met volle aandacht een uur lang te lezen?

Wij bieden je deze kans met ons nieuwe stille leesgenootschap. De eerste bijeenkomst is op maandag 27 mei in Boekhandel Daan Nijman. Het lijkt ons de perfecte manier om de week te beginnen.

Het boek dat je gaat lezen, neem je zelf mee of koop je ter plekke in de boekhandel. Of het nu een boek is waar je al in bezig bent, een boek dat je al lang wilde beginnen, een boek waarvan je de laatste hoofdstukken nog moet lezen, of misschien een heel nieuw genre dat je wilt verkennen, het is helemaal aan jou. Dit uur kun je ook gebruiken om jezelf te verrijken met een interessant non-fictie boek.

Het is een bijeenkomst waar deelnemers in een rustige, gezamenlijke omgeving ongestoord kunnen lezen. In plaats van te praten over boeken, lezen de leden in stilte, elk hun eigen boek. Deze sessies bieden een ontsnapping aan de dagelijkse afleidingen en geven lezers de kans om zich volledig onder te dompelen in hun boek. Na het stille leesuur is er de mogelijkheid om ervaringen te delen of simpelweg te genieten met een kopje koffie of thee. Het doel is om een rustgevende, geconcentreerde leeservaring te creëren in een gezellige setting.

De eerste sessie van Stiltelezers vond plaats op 27 mei bij Boekhandel Daan Nijman. de tweede editie is op maandag 29 juli Neem je eigen boek mee; wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers, en bieden je de rust waar je naar op zoek bent.

Kom en ervaar de stilte en de magie van ongestoord lezen. Wij hopen je te verwelkomen voor een heerlijk uur van stille leestijd. Aanmelden is niet nodig maar mag natuurlijk wel.

Femke Liemburg 
E-mail: femke@daannijman.nl 
Website: www.daannijman.nl