Ga naar de inhoud

Cultuurfeest


KultuurLoket

Forum

Nieuwe Markt 1, Groningen

0,-


za, 09 dec. - 12.00


Zaterdag 9 december staat in Forum Groningen de spotlight gericht op iedereen die in de vrije tijd aan kunst en cultuur doet… of wil doen.

KultuurLoket organiseert voor iedereen uit de gemeente Groningen het Cultuurfeest Groningen. Ben jij een creatieveling, een fröbelaar, een culturele verenigingsganger, zit er een poëet in jou, een cultuurmaker in spé? Of ben jij die theaterregisseur, dansdocent of dirigent die cultuurdeelname mogelijk maakt? Dan is het Cultuurfeest Groningen voor jou! 

Voor de hobbyist zijn er activiteiten, performances en verenigingen om te ontdekken. Voor de kunst- en cultuurprofessional organiseren we verdiepende programma’s en de mogelijkheid tot netwerken. Zo zijn er workshops voor dansdocenten, theatermakers, ambitieuze popbands en dirigenten. 

Er is van alles te zien en ervaren. Kom ook en ontdek cultureel Groningen.
Het feest is overigens geheel gratis. 

Blijf op de hoogte op www.kultuurloket.nl/cultuurfeest

Wordt het Forum jouw podium? We zoeken allerlei kunst-en cultuurliefhebbers die zich willen laten zien. Van individuele mooiedingenmakers (akoestische muzikanten, dichters, graffiti-artiesten tot beeldhouwers) tot actievelingen bij verenigingen (muziek, dans, theater, fotoclubs, bandjes tot schildergroepen).

Op dit podium mag alles! Doe jij mee? Aanmelden kan tot 26 oktober.