Ga naar de inhoud

Boekenweek: Cultuurcafé met Lammert Voos


Cultuurplatform Het Hogeland & Biblionet

Bibliotheek

Kapelstraat 11, Bedum


di, 12 apr. - 19.30

3,-


Al was hij twee jaar stadsdichter van Deventer, Lammert Voos is en blijft Groninger in hart en nieren. Geboren in 1962 te Eenrum werd hij docent poëzie aan de Schrijversvakschool te Groningen. Hij publiceerde meerdere poëziebundels en romans waaronder; Malterfoske, Canisius en Gannef die erg positief zijn ontvangen.

Het eerste deel van deze avond staat geheel in het teken van onze gast. Lammert zal voorlezen uit zijn werk en ons meenemen in zijn verhalen over Het Hogeland. 

Het tweede deel van de avond staat in het teken van ontmoeten en verbinden op Het Hogeland. Bezoekers kunnen kennismaken met elkaar en meedoen aan tafelgesprekken. Ook Lammert zal aanschuiven bij de tafels om vragen te beantwoorden.

Pitches – Ook is er ruimte & podium voor pitches van inwoners van het Hogeland. In twee minuten vertel je over jouw werk en wensen als zzp’er of organisatie op Het Hogeland. Wil je graag gebruik maken van deze mogelijkheid? Geef je dan op voor 4 april 2022 bij: b.buwalda@biblionetgroningen.nl

Boekenweekthema – In het kader van de boekenweek met het thema: Eerste liefde hebben we een oproep gedaan om mensen verhalen of gedichten te laten schrijven over dit thema. Drie van de inzenders zullen hun verhaal/ gedicht voorlezen op deze avond. Kijk voor meer info:

Schrijf over je eerste liefde (biblionetgroningen.nl)

Je kunt je voor deze avond aanmelden op deze webpagina. Wees er snel bij!