Ga naar de inhoud

BoekenFEST

Royce de Vries, Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke en Ronald Giphart & Elle van Rijn.


DNK

DNK

Weiersstraat 1, Assen

15,-


za, 16 mrt. - 19.30


Welkom bij het BoekenFEST van DNK, hét feestelijke startschot voor de Boekenweek. In navolging van het thema van de Boekenweek van dit jaar, ‘Bij ons in de familie’, belooft het BoekenFEST een avond te worden vol inspiratie, verwondering en verkenning van het familieleven in de literatuur.

Laat je meevoeren door de familieverhalen, terwijl je geniet van de optredens van bekende schrijvers. Je hoeft geen keuzes te maken tussen de auteurs; je kunt alle optredens bijwonen. Tijdens de avond verzorgt Boekhandel Van der Velde de boekverkoop. De schrijvers schuiven uiteraard aan om de boeken te signeren.

Naast de boeiende schrijversoptredens biedt het Theatercafé een scala aan activiteiten. Maak je eigen familie, test je culturele kennis tijdens de gezellige pubquiz en ervaar de betovering van de Magic Entertainer. En dit is slechts een greep uit het programma!

De avond wordt afgesloten met een spetterende afterparty op het toneel van de Grote Zaal, waar Tangarine, de tweelingbroers oorspronkelijk uit Assen, zorgt voor een muzikaal hoogtepunt.

Kortom, het BoekenFEST belooft dit jaar weer onvergetelijk te worden. Nieuwsgierig? Scroll deze pagina door voor het gehele programma. Bevestigd zijn Royce de Vries, Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke en Ronald Giphart & Elle van Rijn.

Pak nu je Early Bird-tickets voor het BoekenFEST. Normaal betaal je €15 voor drie boeiende schrijversoptredens en leuke randprogrammering, maar in januari zijn de tickets slechts €12,50.

Comfort en Premium leden profiteren bij dit evenement van 50% korting op de tickets, wat betekent dat een tickets €7,50 is en in januari zelfs maar €5. Mis deze speciale actie niet en geniet van een literair feest tegen een voordelige prijs.