Ga naar de inhoud

Bij Bonnie signeert


Van der Velde

Van der Velde Grote Markt

Grote Markt 54-55, Groningen


zo, 12 dec. - 14.00


Zondag 12 december komt Bonnie Nottroth (bekend van het YouTube-kanaal Bij Bonnie) naar Van der Velde Boeken in Groningen aan de Grote Markt. Ze signeert haar boek Het kleine-dingen-boek van 14.00 tot 15.00 uur. Je bent van harte welkom!

Bonnie Nottroth is bekend van haar YouTube-kanaal en Instagram-account ‘Bij Bonnie’. Via haar vlogs laat ze zien wat haar bezighoudt en daarbij vindt ze het vooral belangrijk om stil te staan bij kleine dingen. Ze wordt net zo gelukkig van een reis naar Vietnam als van een avondje in pyjama met een vriendin en haar katten.

Het kleine-dingen-boek staat vol met 240 vragen – 60 vragen per seizoen – variërend van ‘Welke feestoutfit draag je eigenlijk te weinig?’ tot ‘Waarover ging je laatste gesprek met een bejaarde?’. Door af en toe een vraag te beantwoorden sta je even stil bij een fijn moment dat anders misschien ongemerkt voorbij zou zijn gegaan. Extra leuk is dat je elke vraag drie jaar op rij kunt beantwoorden. Een perfect cadeauboek, voor iemand anders of voor jezelf!