Ga naar de inhoud

Arthur Japin signeert ‘Honden voor het leven’


Boekhandel van der Velde

Van der Velde Grote Markt

Grote Markt 54-55, Groningen


zo, 10 okt. - 16.00


Zondag 10 oktober signeert Arthur Japin zijn boek Honden voor het leven bij Van der Velde Boeken in Groningen aan de Grote Markt. U bent van harte welkom tussen 16.00 en 17.00 uur. Aanvankelijk zou er gesigneerd worden in de vestiging aan het Akerkhof, maar vanwege de 4 mijl is die winkel gesloten.

Honden voor het leven is het ontroerende boek van Arthur Japin waarin hij de lezer meeneemt naar zijn jeugd en de rol van honden in zijn leven. Het boek is geïllustreerd door Martijn van der Linden. 
 
Japin vertelt over de hond Trip die hem heeft opgevoed en over de twee puppy’s Kellie en Basso die zijn kijk op het leven bepalen. Grote thema’s als liefde, vriendschap, trouw, hoop en moed komen in dit verhaal voorbij.
Een aangrijpend, maar ook troostrijk verhaal, voor jong en oud. Voor iedereen die van het leven houdt, en van honden natuurlijk. 

Arthur Japin behoort al vijfentwintig jaar tot de belangrijkste Nederlandse auteurs. Van zijn romans zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Zijn vertaling van De jongen, de mol, de vos en het paard bleek hét verkoopsucces van het afgelopen jaar met meer dan 350.000 verkochte exemplaren. 

Martijn van der Linden is een veelgevraagd illustrator. Zijn werk verschijnt in meer dan twaalf landen en is o.a. bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs en het Gouden Penseel.