Ga naar de inhoud
vrijdag 20 september, 2024

Derde editie Letterenfestival

Met Yvonne Kroonenberg en Joost de Vries

Op zaterdag 21 september 2024 vindt de derde editie van het Letterenfestival plaats! In het Harmoniegebouw (Oude Kijk in ‘t Jatstraat 26 Groningen) kan je tussen 13.00 en 17.00 uur kennis maken met de wereld van de geesteswetenschappen. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Dit jaar staat het Letterenfestival in het teken van verbeelding. In de diverse workshops en wetenschappelijke experimenten doen we een beroep op het voorstellingsvermogen, de visie en de fantasie van de bezoekers. RUG Huisdichter Femke de Heer zal optreden en Yvonne Kroonenberg en Joost de Vries nemen deel aan een talkshow.

Het festival biedt een uitgebreid programma van workshops, mini-lezingen, wetenschappelijke experimenten, demonstraties en rondleidingen. Tijdens het festival is er volop gelegenheid om met onderzoekers in gesprek te gaan. Naast een inhoudelijk programma is er live muziek te horen en er zijn foodtrucks en een buitenbar. Een blokkenschema en programmaoverzicht vind je op de website van het Letterenfestival.

Derde editie Letterenfestival