Ga naar de inhoud

Noordstaat – re:sources – meeting by sharing


Noordstaat

Grand Theatre

Grote markt 35, Groningen

15,-


za, 09 apr. - 20.00


zo, 10 apr. - 15.00


Met Re:Sources presenteert Noordstaat een nieuwe lichting makers. Makers met een verhaal over wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Crossover-producties waarbij de artiesten werken met muziek, dans, spoken word en/of visuals.

Kenmerkend is de zoektocht naar hun identiteit, een cultureel diverse achtergrond, invloeden en reflectie op wie ze zijn en willen zijn in een wereld waarin we onze identiteit willen delen met elkaar. Ontluisterend, verrassend en vooral inspirerend. Een uitnodiging om elkaar te leren kennen en gekend te worden.In deze editie is op zaterdag en zondag een programma van vier producties te zien: dat ik op veen lijk — Hoofdletter F; Yu Di Kòrsou — Juersson Hermanus; Kruiwagen — Charlotte Beerda; Wurdspøken — Zowo, Paypie, Amaron, Babs, JpegJoey, Danytha, Arie, Soulitude, Alexander Moto, Obey Reilly, Qbeast en Steeby.

Over Noordstaat

Noordstaat (voorheen Urban House Groningen) is een cultuurorganisatie met de focus op talentontwikkeling, presentatie en programmering van zowel upcoming talent als (startende) professionele artiesten in verschillende disciplines, muziek, dans, spoken word, graffiti en vaak ook interdisciplinair. Noordstaat wil cultuuruitingen van een nieuwe generatie cultuurmakers de mogelijkheid bieden een actieve rol te spelen in dat culturele en maatschappelijke veld, alsmede zich hierbinnen te ontwikkelen. In haar inhoudelijke keuzes sluit de stichting aan bij de culturele diversiteit van de samenleving.

Terug