Ga naar de inhoud

Noordstaat presenteert Re:Sources


Noordstaat

Grand Theatre

Grote Markt 35, Groningen


za, 04 dec. - 19.00

15,-


Met Re:Sources presenteert Noordstaat een nieuwe lichting makers. Makers met een verhaal over wie ze zijn en wat hun gemaakt heeft tot wie ze zijn. Cross-over producties waarbij de artiesten werken met muziek, dans, spoken word en/of visuals.

Kenmerkend is de zoektocht naar hun identiteit, een cultureel diverse achtergrond, invloeden en reflectie op wie ze zijn en willen zijn in een wereld waarin we onze identiteit willen delen met elkaar. Ontluisterend, verrassend en vooral inspirerend. Een uitnodiging om elkaar te leren kennen en gekend te worden.

In deze editie zijn vier producties te zien: dat ik op veen lijk — Hoofdletter F en 1facebeats; Deconstruction of Aristote Bofunda Gemale — Aristote Bofunda Gemale; Kruiwagen — Charlotte Beerda; Wurdspøken — Zowo, Paypie, Amaron, Babs, Jpeg Joey, Danytha, Arie, Soulitude, Alexander Moto, Obey Riley, Qbeast en Steeby.

Over Noordstaat Noordstaat (voorheen Urban House Groningen) is een cultuurorganisatie met de focus op talentontwikkeling, presentatie en programmering van zowel upcoming talent als (startende) professionele artiesten in verschillende disciplines, muziek, dans, spoken word, graffiti en vaak ook interdisciplinair. Noordstaat wil cultuuruitingen van een nieuwe generatie cultuurmakers de mogelijkheid bieden een actieve rol te spelen in dat culturele en maatschappelijke veld, alsmede zich hierbinnen te ontwikkelen. In haar inhoudelijke keuzes sluit de stichting aan bij de culturele diversiteit van de samenleving.