Ga naar de inhoud

Naduah

support: Breakwoord


Noordstaat

Simplon

Boterdiep 69, Groningen

6,-


za, 11 jun. - 20.30


Hoe beter je luistert, hoe minder onschuldig ze wordt. De 23-jarige Naduah draagt het hart op de tong. Ze is jong, verrast je met haar reflectievermogen. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en vooral goudeerlijk. ‘Ik denk dat je met humor en nuance een heel eind kan komen in het leven’, aldus Naduah.

Op haar eerste EP Verhaaltjes voor het Slapengaan verpakt ze haar avontuurlijke seksleven in catchy Nederlandstalige popliedjes. De EP komt met een gelijknamig prentenboek, met kleurrijke en dubbelzinnige illustraties van de Rotterdamse illustrator Ravenmilo.

Up North
Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door het project  Up North. Jonge noordelijke cultuurmakers in de urban- en popcultuur krijgen hiermee de kans zichzelf te presenteren aan een klein publiek. Up North wordt gevormd door de drie productiekernen Popfabryk (Friesland), Garage TDI (Drenthe) en Noordstaat (Groningen) met ondersteuning van Friesland Pop, Keunstwurk, POPgroningen en Kunst Cultuur.

Support komt deze avond van Breakwoord, een project bestaande uit producer Ole en rappers Spraakmaker en Kid Anarkist. Een deconstructie van Nederlandse Hiphop waarbij de luisteraar een kijkje neemt in de studio en het maakproces. Hierin worden thema’s verweven als mentale gezondheid en empowerment met een verbale attitude.