Ga naar de inhoud

Lupko Ellen presenteert ‘Als een mot’


Uitgeverij Passage

Van der Velde Akerkhof

A-kerkhf 45-47, Groningen


do, 18 nov. - 16.00


Komende donderdag 18 november presenteren we bij boekhandel Van der Velde aan het A-kerkhof in Groningen de nieuwe roman van Lupko Ellen, Als een mot. Dat zouden we die avond doen, maar jammer genoeg moet de boekwinkel als een zogeheten niet-essentiële winkel om zes uur de deuren sluiten. Toch gaat de boekpresentatie donderdag door, we hebben het evenement vervroegd.

Nu hebben we om 16.00 uur een korte plechtigheid om het boek officieel te lanceren. Vervolgens gaat Lupko Ellen signeren. Hij doet dat tot ongeveer half zes. Dus kies gerust zelf een moment uit om langs te komen.

Op donderdag 18 november gaan we de eerste roman van Lupko Ellen (Als een mot) presenteren bij boekhandel Van der Velde, A-kerkhof 45-47 in Groningen.

Aanmelden is gewenst via akerkhof@boekhandelvandervelde.nl 

Voor ieders veiligheid houden we ons aan de dan geldende coronatoegangsregels. Hou dit blog in de gaten voor een eventuele update.

Wat altijd door kan gaan: Als een mot lezen. Kun je om wat voor reden er de 18e niet bijzijn, bestel het boek dan bij Van der Velde. Dan heb je het alsnog snel na de presentatie in huis.